600 933 600
93 872 35 67 CAST / ENG

Consulta online

Despatx d'advocats

HISTÒRIA

L’estiu de 1981, quan va legalitzar-se el divorci, el fundador del despatx, l’advocat Lluís Matamala i Ribó, va iniciar la seva carrera professional sent el primer en presentar una demanda de divorci en català al partit judicial de Manresa.

BUFET MATAMALA, Advocats, des dels seus inicis, ha intentant donar resposta a totes les qüestions que els nostres clients ens plantegen. Busquem l’especialització dels nostres advocats, per oferir un bon assessorament i garantir una bona defensa jurídica.

FILOSOFIA

La vida de l’advocat està clarament enfocada al servei a les persones. L’exigència en la formació constant, el sacrifici horari, la consciència de responsabilitat del personal del despatx, i tot això des de la il•lusió i l’entusiasme, ve justificat per la vocació de servei a la justícia i la defensa de la llibertat, que inspira la nostra professió.

FUTUR

Les tecnologies de la informació i la comunicació són una gran eina de treball pel nostre equip humà i pels nostres col•laboradors. Ens permeten tenir informat al client de forma quasi automàtica, coneixent així de primera mà els avenços del seu expedient i oferint la màxima transparència.

El futur és doncs cada cop més present en el nostre dia a dia, sent un dels bufets d’advocats pioners en la digitalització dels seus expedients i en l’oferiment de serveis d’assessorament jurídic on line.

GARANTIA

BUFET MATAMALA, Advocats és la garantia que el seu cas està en bones mans. La nostra professionalitat, rigor, dedicació i proximitat faran que, des del primer moment, vostè prengui consciència que els seus interessos seran ben defensats.

La trajectòria de més de 30 ANYS oferint assessorament legal i defensa jurídica a particulars i empreses ens avala, i la satisfacció dels nostres clients és la millor prova de la feina ben feta.